Yhteistyö Unelmista toteutukseen blogin kanssa.

“Kuinka rakennetaan kestävä terassi? Entä millainen runko ja perustukset ? Näistä olemme ottaneet selvää ja tähtäämme siihen, että meillä olisi vuosienkin päästä vielä tukeva ja kestävä terassi käytössämme.” Näistä ajatuksista lähtivät uuden omakotitalon terassia suunnittelemaan Unelmista toteutukseen blogin rakentajat. Heidän blogissa seurataan uuden omakotitalon rakentamista alusta alkaen aina valmiiksi kodiksi asti. Blogista löydät useamman postauksen myös terassin rakentamisesta.

Unelmista toteutukseen blogin Ensimmäinen postaus terassin rakentamisesta käsittelee materiaalin valintaa. He valitsivat terassimateriaaliksi  Patiokaupan mustan komposiittilaudan. Heitä miellytti erityisesti komposiittilaudan ilme ja materiaalin helppohoitoisuus. Lisäksi yksi merkittävä tekijä oli koirat ja koirien kynsistä tulevat naarmut terassin pintaan. Komposiittivalinnalla he toivovat saavan kestävämmän pinnan koirien kynsien aiheuttamille naarmuille.

Toinen postaus käsittelee rungon rakentamista. Tässä postauksessa päästään seuraamaan, kuinka terassin runko rakentuu kuvin ja sanoin. Terassirakentamisen tavoitteena on aina syytä olla kestävä ja notkumaton terassi. Täällä runko rakentuu painekyllästetystä lankusta ja koolausväli on 300 mm, näin saadaan jalan alla notkumaton terassi.

Kolmannesta postauksesta löydät tietoa komposiittilaudan kiinnittämisestä runkolankkuihin ja kuvia valmiista lopputuloksesta. Tässä terassissa käytettiin Patiokaupan metallikinnikettä, mitä suosittelemme komposiittilautojen kiinnittämiseen. Tällä kiinnikkeellä saadaan paras lopputulos. Metallikiinnikkeillä tehtäessä komposiittilautojen väliin jää vain 3-4 mm rako. Terassista tulee tyylikäs, kun rako lautojen välissä ei kasva liian suureksi. Metallikiinnikkeellä tehtäessä ruuvin kannat eivät jää näkyville, näin lopputulos näyttää huolitellulta ja siistiltä. Tämän kodin rakentajat saivat aikaan laadukkaan ja onnistuneen terassin. Käy ihmeessä lukemassa lisää terassiprojektista täältä.

Saamamme palaute Unelmista toteutukseen blogin terassiprojektista.

“Olemme erittäin tyytyväisiä toimittamaanne materiaaliin ja tarvikkeisiin. Tähän mennessä ei ole tullut mitään negatiivista sanottavaa materiaalin osalta. Ruuvit ja kiinnikkeet riittivät hyvin ja asennus oli helppo hyvien ohjeiden ansiosta. Lauta vaikuttaa laadukkaalta ja väri on juuri sitä, mitä toivoimmekin. Ainoa miinus tulee toimituksen viivästymisestä. Odotamme ensi kesää, että pääsemme nauttimaan kesästä omalla terassilla.”

Kiitämme tästä yhteistyöstä Unelmista toteutukseen blogia. On erittäin mukava seurata asiakkaiden projekteja tuotteesta valmiiksi terassiksi ja saada rehellistä palautetta tuotteesta/palvelusta. Erityisesti musta ja harmaa komposiitti ovat olleet muutaman kesän ajan todella suosittuja tuotteita. Suuren kysynnän vuoksi on tullut hetkittäin pitkiä toimitusaikoja. Teemme parhaamme, että voimme vastata asiakkaiden kysyntään paremmin. Suositun tuotteesta tekee, sen erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

 

 

 

 

 

lehtikuusi-patiokauppa-pieni-112729112012 kopio

Uusi vuosi ja uusi ekologinen tuote valikoimassa!

lehtikuusi-patiokauppa-1203080220192

 

Uusi vuosi tarkoittaa usein uuden alkua. Haluamme tehdä asioita uudella ja paremmalla tavalla. Me haluamme myös tehdä paremmin ja mennä yritystoiminnassa eteenpäin tänä vuonna. Meille se tarkoittaa heti tähän alkuvuoteen konkreettisesti uutta tuotetta. Ollaan otettu valikoimaan ekologisempi vaihtoehto terassin rakentamiseen. Lehtikuusi on tullut uutena tuotteena komposiittituotteiden rinnalle. Tämän muutoksen myötä voimme tarjota asiakkaille ekologisen tuotteen rakentamiseen.

Lehtikuusi on täysin luonnontuote. Se on myös helppohoitoinen materiaali, kuten valikoimassa oleva komposiittilautakin. Lehtikuusi ei myöskään vaadi pintakäsittelyä. Se on täysin myrkytön tuote ja luontaisesti lahonkestävää puuta. Näin ollen se sopii erittäin hyvin terassin rakentamiseen. Lehtikuusi kestää 20-30 vuotta maasta irti asennettuna, joten se on pitkäikäinen hankinta. Lehtikuusi (Siperian lehtikuusi) tulee Venäjältä. Se, että tuote tulee lähempää tuo tuotteelle ekologisesti lisäarvoa.

Lehtikuusella saa terassille hyvin luonnollisen ilmeen. Tuote alkaa harmaantua uv-säteilyn vaikutuksesta. Harmaantuminen kestää luonnostaan 2-3 vuotta. Harmaantumista voidaan toki nopeuttaa rautasulfaatilla, jolloin harmaantuminen tapahtuu 1-2 viikossa. Värinmuutos on syytä ottaa huomioon terassin suunnitteluvaiheessa. Tuote muuttuu vaalean puun värisestä elävän harmaaksi auringonvalon vaikutuksesta.

Lehtikuusi on aivan mahtava tuote esimerkiksi mökin terassiin. Se on helppohoitoinen ja lisäksi luonnollisen ilmeen ansiosta sulautuu luonnollisesti maisemaan. Toisaalta taas erittäin hieno materiaali modernin rakennuksen terassiin tuoden kontrastia ja arvokkuutta. Luonnonmateriaalissa on aina tietty arvokkuus, lämpö ja luonnollinen ilme. Tästäkin tuotteesta saat tilattua ilmaisen mallipalan kotiin, mikä helpottaa oikean tuotteen valintaa. Mallipalan voit tilata tästä.

Näin on alkanut meidän uusi vuosi. Vuoden kuluessa tulee varmasti vielä monta muutosta ja uudistusta eteen. Tästä on kuitenkin hyvä aloittaa.

-Toivotamme hyvää alkanutta uutta vuotta 2019!-

komposiittilauta 20x145_musta_www.patiokauppa.fi_2

Komposiittilaudan laatu.

komposiittilauta-ruskea-120728052018

komposiittilauta-valaistus-120528052018

Terassi on pitkäaikainen ja iso hankinta. Sen suunnitteluun ja materiaali valintoihin on syytä paneutua. Usein asiakkaita mietityttää se, että miten tuote kestää aikaa ja kulutusta? Säilyykö tuotteen ilme siistinä? Miten komposiitin väri muuttuu? Ne ovatkin tärkeitä asioita ottaa huomioon materiaalia valittaessa. Siksi tähän postaukseen halusimme tuoda näitä seikkoja esiin. Yllä olevissa kuvissa on kaksi vuotta sitten Patiokaupan ruskealla komposiitilla tehty terassi. Kuvat on otettu kaksi vuotta terassin valmistumisen jälkeen. Terassin ilme näyttää pysyneen oikein siistinä ja väri on säilynyt komposiittilaudassa hyvin.

Terassi on ulkotiloissa ja näin alttiina sään, auringon ja epäpuhtauksien vaikutuksille. Mikään tuote ei säily täysin muuttumattomana näissä olosuhteissa. Komposiittilauta pitää kuitenkin hyvin värinsä ja siistin ilmeen. Komposiittilaudassa on UV suoja-aineita estämässä tätä värin vaalenemista. Värin muutokseen voi vaikuttaa myös se, että komposiittilaudassa on 50% puuta. Puu harmaantuu ja vaalenee ajan myötä. Siitepöly ja laudan pinnalle kertyvät epäpuhtaudet ympäristöstä saattavat vaikuttaa väriin myös. Suositeltavaa on huoltaa komposiittiterassia pesemällä terassia tarvittaessa. Säännöllisellä pesulla terassin ilme säilyy siistinä vuodesta toiseen.

komposiittituote-laatu-patiokauppa-1512116102018

 

 

 

 

 

 

Yllä oleva kuva on otettu terassista ensimmäisen talven ja kesän jälkeen. Kuvassa on meidän harmaa komposiittilauta. Väri ja ilme ovat pysyneet siistinä. Alhaalla kuvassa on uusi musta komposiittilauta. Kuvan kukkalaatikko on tehty samasta mustasta komposiitista kolme vuotta sitten. Tästä kuvasta on hyvä havaita, että väri säilyy tuotteessa hyvin.

komposiittilauta-laatu-patiokauppa-151516102018

Saamme ajoittain asiakkailta arvokasta palautetta tuotteista ja palvelusta. Palaute on meille tärkeää, jotta voimme kehittää toimintaamme. Tuotteesta on tullut paljon hyvää palautetta. Olemme saaneet asiakkailta varmistuksen tuotteen laadusta ja toimivuudesta. Alla yhden asiakkaan kokemus tuotteista ja palvelusta.

  • Jos mietit vaihtoehtoja terassin rakennusmateriaalin suhteen, niin voit lopettaa etsintäsi viimeistään nyt! Patiokaupan komposiittilaudoista löytyy varmasti jokaiseen kohteeseen sopiva väri ja tuote on lyhyesti ja ytimekkäästi – mahtava!
    Laudan voi käyttää molemmin puolin. Pinta on hiottu, eikä ole ulkonäöltään yhtään muovimainen. Mallipalat sai postissa yhdessä päivässä tarjouksen kera ja kun suunnitelmani terassin suhteen olivat valmiit, niin tilaus hoitui näppärästi. Vahvistettuani tilauksen, tavarat toimitettiin minulle kolmessa päivässä. Kuljetusliike soitti toimitusta edeltävänä päivänä kysyen toiveeni toimitusajan ja -paikan suhteen. Tuotteet oli pakattu huolellisesti ja tavaran laatu ylitti kaikki odotukseni! Sain heti projektin alussa asiakaspalvelusta puhelimitse hyvät neuvot rungon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Jos tänne asti jaksoit lukea, niin kerronpa vielä senkin, ettei tämän edullisempaa komposiittilautaa Suomesta löytynyt! – Tiina-

Meidän asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä tuotteen laatuun, edulliseen hintaan ja palvelun nopeuteen. Samoin me kauppiaat olemme todenneet muutaman vuoden kokemuksella, että meidän tuotteet ovat toimivia ja laadukkaita. Sinäkin voit tutustua tuotteisiin helposti ilman kuluja tilaamalla tuotteesta mallipalan.

https://www.patiokauppa.fi/wp-content/uploads/2018/05/15x15.png

Toimintatapamme!

 

komposiitti-mallipala-patiokauppa.fi-171220018

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä postauksessa kerromme Patiokaupan toimintatavoista. Tavoitteenamme on tehdä asiat helpoksi meidän asiakkaille. Tarjota asiakkaille hyvä tuote, hyvään hintaan. Lisäksi haluamme panostaa laadukkaaseen ja toimivaan asiakaspalveluun.

  1. Patiokauppa toimii vain verkkokaupan kautta. Meillä ei ole kivijalka myymälää. Tuomme komposiittituotteet itse maahan. Asiakas voi ostaa tuotteet suoraan meiltä verkkokaupan kautta. Näin mahdollistamme erittäin kilpailukykyisen ja edullisen hinnan.
  2. Asiakas tutustuu tuotteisiimme verkkokaupassa.
  3. Meiltä saa tilattua ilmaisen mallipalan/mallipalat suoraan kotiin.  Näin on mahdollista tutustua tuotteeseen konkreettisesti ilman mitään kuluja. Samalla lomakkeella asiakas saa tarjouksen omaan terassi tms. kohteeseen. Tarjoukseen laskemme myös rahdin. Mallipala/tarjous lomake löytyy täältä.
  4. Asiakas hyväksyy tarjouksen ja tilaa tuotteet sähköpostin tai verkkokaupan kautta. Verkkokaupan kautta tilatessa tuotteet maksetaan heti verkkokaupassa. Sähköpostilla tilatessa lähetämme laskun tavaroiden lähtiessä varastoltamme. Toimitusehdot löytyy nettisivujen alapalkista. Niihin kannattaa tutustua tilausta tehdessä. Vastaamme mielellään myös kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin. Toivomme ensisijaisesti yhteydenottoja sähköpostitse, mutta olemme tavoitettavissa myös puhelimitse. Vastaamme mahdollisimman pian yhteydenottoihin. Yhteystiedot löytyvät täältä.
  5. Tilauksen tultua meille pakkaamme tuotteet. Kuljetuspalvelu tuo tuotteet suoraan asiakkaan osoitteeseen. Sähköpostilla tulleet tilaukset laskutamme tässä vaiheessa. Laskussa on 7 vuorokauden maksuaika. Näin toimiessamme asiakas saa tuotteet ja voi tarkistaa tilauksensa ennen laskunsa maksamista.
  6. Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksissa ota yhteys asiakaspalveluumme. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.
terassilauta-mallipala-patiokauppa-130729102018

Vinkkejä terassin suunnitteluun. Hyvää uutta vuotta 2018!

 

terassilauta-mallipala-patiokauppa-130729102018  komposiittilauta-suunnittelu-patiokauppa-101404102018

Uusi vuosi on vaihtunut ja kevättä kohti mennään. Hyvää alkanutta vuotta 2018 kaikille. Nyt on hyvä aika suunnitella tulevan kesän terassiprojekteja. Terassin suunnitteluun kannattaa käyttää hieman aikaa ja ajatusta, jolloin lopputuloksesta tulee toimiva ja pitkäikäinen. Me voimme helpottaa suunnittelua siten, että voit tilata verkkosivuiltamme ilmaiset komposiittilaudan mallipalat.  Tämä kannattaa hyödyntää suunnittelun avuksi. Asioiden konkretisoiminen helpottaa oikean tuotteen ja värisävyn valintaa.

Suunnitteluvaiheessa on hyvä tutustua eri terassimateriaaleihin, niin löydät omaan kohteeseen ja tarpeeseen sopivan tuotteen. Olisiko se huoltovapaa ja tyylikäs komposiittilauta? Komposiitti on hankintakustannuksiltaan hieman kalliimpi kuin painekyllästetty puu. Kannattaa kuitenkin muistaa jo suunnitteluvaiheessa, että komposiittia ei tarvitse pintakäsitellä jatkossa. Meidän komposiittilaudasta voit valita sileän tai uritetun pinnan. Helppohoitoisuus on komposiittiterassin ehdottomia etuja painekyllästetyllä puulla tehtyyn terassiin verrattuna. Patiokaupan hinta on myös erittäin edullinen ja kilpailukykyinen, mikä auttaa budjetissa pysymistä. Meidän sivuilta löydät paljon tuotetietoa kompossiittilaudasta ja kiinnikkeistä. Kannattaa tutustua huolella komposiitin etuihin.

Kiinnikkeeksi suosittelemme ehdottomasti metallikiinnikettä. Metallikiinnikkeellä tehtynä ruuvin kannat eivät jää näkyville. Metallikiinnikkeellä tehtäessä komposiittilautojen väliin jää vain 3-4mm rako. Terassista tulee tyylikäs, kun rako lautojen välissä ei kasva liian suureksi. Pakkasen kesto on metallikiinnikkeellä varmaa ja värinsä puolesta se sopii kaikkiin komposiittilaudan väreihin. Tällä kiinikkeellä tehtynä lopputuloksesta tulee huoliteltu ja laadukas. Suosittelemme viimeistelemään komposiittiterassin päätypaloilla tai kulmalistoilla. Se viimeistelee terassin ilmeen. Viimeistelytuotteet löytyvät meidän valikoimasta.

Terassin valaistus on syytä miettiä suunnitteluvaiheessa. Onko rakennuksen seinässä mahdollisesti olevat valaisimet riittävät? Valaisimia voi upottaa terassiin tuomaan lisää valoa ja tunnelmaa. Sisäänkäynnin yhteydessä on hyvä olla riittävä valaistus jo turvallisuus syistä. Meidän valikoimasta löytyy myös terassiin upotettavia led- valoja. Tutustu LED- terassivalosarjaanIdeakuvien keräily jo valmiista terasseista voi auttaa hahmottamaan, mitä omalta terassiltaan haluaa. Tässä muutama ajatus meidän näkökulmasta terassin suunnitteluun.

-“Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty.”:) Iloa ja inspiraatiota terassin suunnitteluun!-