komposiittilauta 20x145_musta_www.patiokauppa.fi_2

Komposiittilaudan laatu.

komposiittilauta-ruskea-120728052018

komposiittilauta-valaistus-120528052018

Terassi on pitkäaikainen ja iso hankinta. Sen suunnitteluun ja materiaali valintoihin on syytä paneutua. Usein asiakkaita mietityttää se, että miten tuote kestää aikaa ja kulutusta? Säilyykö tuotteen ilme siistinä? Miten komposiitin väri muuttuu? Ne ovatkin tärkeitä asioita ottaa huomioon materiaalia valittaessa. Siksi tähän postaukseen halusimme tuoda näitä seikkoja esiin. Yllä olevissa kuvissa on kaksi vuotta sitten Patiokaupan ruskealla komposiitilla tehty terassi. Kuvat on otettu kaksi vuotta terassin valmistumisen jälkeen. Terassin ilme näyttää pysyneen oikein siistinä ja väri on säilynyt komposiittilaudassa hyvin.

Terassi on ulkotiloissa ja näin alttiina sään, auringon ja epäpuhtauksien vaikutuksille. Mikään tuote ei säily täysin muuttumattomana näissä olosuhteissa. Komposiittilauta pitää kuitenkin hyvin värinsä ja siistin ilmeen. Komposiittilaudassa on UV suoja-aineita estämässä tätä värin vaalenemista. Värin muutokseen voi vaikuttaa myös se, että komposiittilaudassa on 50% puuta. Puu harmaantuu ja vaalenee ajan myötä. Siitepöly ja laudan pinnalle kertyvät epäpuhtaudet ympäristöstä saattavat vaikuttaa väriin myös. Suositeltavaa on huoltaa komposiittiterassia pesemällä terassia tarvittaessa. Säännöllisellä pesulla terassin ilme säilyy siistinä vuodesta toiseen.

komposiittituote-laatu-patiokauppa-1512116102018

 

 

 

 

 

 

Yllä oleva kuva on otettu terassista ensimmäisen talven ja kesän jälkeen. Kuvassa on meidän harmaa komposiittilauta. Väri ja ilme ovat pysyneet siistinä. Alhaalla kuvassa on uusi musta komposiittilauta. Kuvan kukkalaatikko on tehty samasta mustasta komposiitista kolme vuotta sitten. Tästä kuvasta on hyvä havaita, että väri säilyy tuotteessa hyvin.

komposiittilauta-laatu-patiokauppa-151516102018

Saamme ajoittain asiakkailta arvokasta palautetta tuotteista ja palvelusta. Palaute on meille tärkeää, jotta voimme kehittää toimintaamme. Tuotteesta on tullut paljon hyvää palautetta. Olemme saaneet asiakkailta varmistuksen tuotteen laadusta ja toimivuudesta. Alla yhden asiakkaan kokemus tuotteista ja palvelusta.

  • Jos mietit vaihtoehtoja terassin rakennusmateriaalin suhteen, niin voit lopettaa etsintäsi viimeistään nyt! Patiokaupan komposiittilaudoista löytyy varmasti jokaiseen kohteeseen sopiva väri ja tuote on lyhyesti ja ytimekkäästi – mahtava!
    Laudan voi käyttää molemmin puolin. Pinta on hiottu, eikä ole ulkonäöltään yhtään muovimainen. Mallipalat sai postissa yhdessä päivässä tarjouksen kera ja kun suunnitelmani terassin suhteen olivat valmiit, niin tilaus hoitui näppärästi. Vahvistettuani tilauksen, tavarat toimitettiin minulle kolmessa päivässä. Kuljetusliike soitti toimitusta edeltävänä päivänä kysyen toiveeni toimitusajan ja -paikan suhteen. Tuotteet oli pakattu huolellisesti ja tavaran laatu ylitti kaikki odotukseni! Sain heti projektin alussa asiakaspalvelusta puhelimitse hyvät neuvot rungon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Jos tänne asti jaksoit lukea, niin kerronpa vielä senkin, ettei tämän edullisempaa komposiittilautaa Suomesta löytynyt! – Tiina-

Meidän asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä tuotteen laatuun, edulliseen hintaan ja palvelun nopeuteen. Samoin me kauppiaat olemme todenneet muutaman vuoden kokemuksella, että meidän tuotteet ovat toimivia ja laadukkaita. Sinäkin voit tutustua tuotteisiin helposti ilman kuluja tilaamalla tuotteesta mallipalan.

terassilauta-mallipala-patiokauppa-130729102018

Vinkkejä terassin suunnitteluun. Hyvää uutta vuotta 2018!

 

terassilauta-mallipala-patiokauppa-130729102018  komposiittilauta-suunnittelu-patiokauppa-101404102018

Uusi vuosi on vaihtunut ja kevättä kohti mennään. Hyvää alkanutta vuotta 2018 kaikille. Nyt on hyvä aika suunnitella tulevan kesän terassiprojekteja. Terassin suunnitteluun kannattaa käyttää hieman aikaa ja ajatusta, jolloin lopputuloksesta tulee toimiva ja pitkäikäinen. Me voimme helpottaa suunnittelua siten, että voit tilata verkkosivuiltamme ilmaiset komposiittilaudan mallipalat.  Tämä kannattaa hyödyntää suunnittelun avuksi. Asioiden konkretisoiminen helpottaa oikean tuotteen ja värisävyn valintaa.

Suunnitteluvaiheessa on hyvä tutustua eri terassimateriaaleihin, niin löydät omaan kohteeseen ja tarpeeseen sopivan tuotteen. Olisiko se huoltovapaa ja tyylikäs komposiittilauta? Komposiitti on hankintakustannuksiltaan hieman kalliimpi kuin painekyllästetty puu. Kannattaa kuitenkin muistaa jo suunnitteluvaiheessa, että komposiittia ei tarvitse pintakäsitellä jatkossa. Meidän komposiittilaudasta voit valita sileän tai uritetun pinnan. Helppohoitoisuus on komposiittiterassin ehdottomia etuja painekyllästetyllä puulla tehtyyn terassiin verrattuna. Patiokaupan hinta on myös erittäin edullinen ja kilpailukykyinen, mikä auttaa budjetissa pysymistä. Meidän sivuilta löydät paljon tuotetietoa kompossiittilaudasta ja kiinnikkeistä. Kannattaa tutustua huolella komposiitin etuihin.

Kiinnikkeeksi suosittelemme ehdottomasti metallikiinnikettä. Metallikiinnikkeellä tehtynä ruuvin kannat eivät jää näkyville. Metallikiinnikkeellä tehtäessä komposiittilautojen väliin jää vain 3-4mm rako. Terassista tulee tyylikäs, kun rako lautojen välissä ei kasva liian suureksi. Pakkasen kesto on metallikiinnikkeellä varmaa ja värinsä puolesta se sopii kaikkiin komposiittilaudan väreihin. Tällä kiinikkeellä tehtynä lopputuloksesta tulee huoliteltu ja laadukas. Suosittelemme viimeistelemään komposiittiterassin päätypaloilla tai kulmalistoilla. Se viimeistelee terassin ilmeen. Viimeistelytuotteet löytyvät meidän valikoimasta.

Terassin valaistus on syytä miettiä suunnitteluvaiheessa. Onko rakennuksen seinässä mahdollisesti olevat valaisimet riittävät? Valaisimia voi upottaa terassiin tuomaan lisää valoa ja tunnelmaa. Sisäänkäynnin yhteydessä on hyvä olla riittävä valaistus jo turvallisuus syistä. Meidän valikoimasta löytyy myös terassiin upotettavia led- valoja. Tutustu LED- terassivalosarjaanIdeakuvien keräily jo valmiista terasseista voi auttaa hahmottamaan, mitä omalta terassiltaan haluaa. Tässä muutama ajatus meidän näkökulmasta terassin suunnitteluun.

-“Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty.”:) Iloa ja inspiraatiota terassin suunnitteluun!-