Näin me toimimme!

Terassilauta tiikki. www.patiokauppa.fi

Tässä postauksessa kerromme meidän toimintatavoista. Tavoitteenamme on tehdä asiat helpoksi ja vaivattomaksi meidän asiakkaille.

  1. Olemme komposiittituotteiden maahantuoja. Asiakas voi ostaa tuotteet suoraan meiltä. Näin mahdollistamme asiakkaille erittäin kilpailukykyisen ja edullisen hinnan.
  2. Asiakas tutustuu tuotteisiimme nettisivuilla.
  3. Asiakas tilaa meiltä ilmaisen mallipalan/mallipalat suoraan kotiin.  Näin asiakas voi tutustua tuotteeseen konkreettisesti. Samalla lomakkeella asiakas saa tarjouksen omaan terassi tms. kohteeseen. Tarjoukseen laskemme myös rahdin. Mallipala/tarjous lomake löytyy täältä.
  4. Asiakas hyväksyy tarjouksen ja tilaa tuotteet sähköpostin tai nettikaupan kautta. Vastaamme mielellään myös kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin. Toivomme ensisijaisesti yhteydenottoja sähköpostitse, mutta olemme tavoitettavissa myös puhelimitse. Vastaamme mahdollisimman pian yhteydenottoihin. Yhteystiedot löytyvät täältä.
  5. Tilauksen tultua meille pakkaamme tuotteet. Kuljetuspalvelu tuo tuotteet suoraan asiakkaan osoitteeseen. Laitamme laskun tässä vaiheessa. Laskussa on 7 päivän maksuaika. Näin toimiessamme asiakas saa tuotteet ja voi tarkistaa tilauksensa ennen laskunsa maksamista.