Näin me toimimme!

Komposiittilauta-19592722018

Tässä postauksessa kerromme Patiokaupan toimintatavoista. Tavoitteenamme on tehdä asiat helpoksi meidän asiakkaille. Tarjota asiakkaille hyvä tuote, hyvään hintaan.

  1. Patiokauppa toimii vain verkkokaupan kautta. Meillä ei ole kivijalka myymälää. Tuomme komposiittituotteet itse maahan. Asiakas voi ostaa tuotteet suoraan meiltä verkkokaupan kautta. Näin mahdollistamme asiakkaille erittäin kilpailukykyisen ja edullisen hinnan.
  2. Asiakas tutustuu tuotteisiimme verkkokaupassa.
  3. Asiakas tilaa meiltä ilmaisen mallipalan/mallipalat suoraan kotiin.  Näin asiakas voi tutustua tuotteeseen konkreettisesti. Samalla lomakkeella asiakas saa tarjouksen omaan terassi tms. kohteeseen. Tarjoukseen laskemme myös rahdin. Mallipala/tarjous lomake löytyy täältä.
  4. Asiakas hyväksyy tarjouksen ja tilaa tuotteet sähköpostin tai verkkokaupan kautta. Verkkokaupan kautta tilatessa asiakas maksaa tuotteet heti verkkokaupassa. Sähköpostilla tilatessa lähetämme laskun tavaroiden lähtiessä meiltä. Toimitusehdot löytyy nettisivujen alapalkista. Niihin kannattaa tutustua tilausta tehdessä. Vastaamme mielellään myös kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin. Toivomme ensisijaisesti yhteydenottoja sähköpostitse, mutta olemme tavoitettavissa myös puhelimitse. Vastaamme mahdollisimman pian yhteydenottoihin. Yhteystiedot löytyvät täältä.
  5. Tilauksen tultua meille pakkaamme tuotteet. Kuljetuspalvelu tuo tuotteet suoraan asiakkaan osoitteeseen. Sähköpostilla tulleet tilaukset laskutamme tässä vaiheessa. Laskussa on 7 päivän maksuaika. Näin toimiessamme asiakas saa tuotteet ja voi tarkistaa tilauksensa ennen laskunsa maksamista.
  6. Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksissa ota yhteys asiakaspalveluumme. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.