Komposiittilauta mallipala tiikki 20*145*2900 mm

0.00 

Komposiittilauta 20×145 mm väri tiikki. Komposiittilauta on ajaton ja tyylikäs valinta.

Lähetämme komposiittilaudan mallipalan veloituksetta. Meiltä löydät tarkkaan valitut, hyvät värivaihtoehdot.

Kuvaus

Komposiittilauta mallipala 20*145 mm väri tiikki.

 

Komposiittilaudassa on valittavana joko sileä tai uritettu puoli. Laudanpinta on hiottu. Näin pinta ei ole kosteanakaan liukas. Komposiittilaudassa on 50% puuta, 40% muovia ja 10% suoja-aineita (UV yms.). Muovi on HDPE:tä eli uudelleen käytettävää muovia. Komposiittilauta sopii erinomaisesti terassi-, parveke- sekä laiturirakentamiseen. Komposiittilaudassa yhdistyvät kahden eri materiaalin hyvät puolet, puun lämpö ja muovin lujuus. Kompososiittilauta on hillitty ja tasalaatuinen materiaali. Materiaalina erittäin helppohoitoinen. Ei vaadi pintakäsittelyä. Komposiitti kestää pohjoisen sään vaikutukset moitteettomasti. Komposiittilaudalta voi odottaa korkeaa käyttömukavuutta, pitkäikäisyyttä ja turvallisuutta.

 

Komposiittilaudan edut lyhyesti:

– Kestävä valinta.

– Piilokiinnitys, ei ruuvinreikiä.

– Ei halkeile tai vääntyile.

– Ei irtoa tikkuja.

– Huoltovapaa. Ei vaadi pintakäsittelyä, hiomista tai öljyämistä.

– Helppo pitää puhtaana. Harjaus ja pesu vedellä tai miedoilla pesuaineilla riittävät.

– Helppo työstää. Ei erikoistyökaluja. Nopea asentaa.

– Ei ole liukas.

– Lämpölaajeneminen on vähäistä.

– Miellytävän tuntuinen paljaan jalan alla.

– Kestää pohjoisen olosuhteet.

 

Komposiittilaudan tekniset tiedot:

Leveys:  145 mm

Paksuus:  20 mm

Pituus: 2900 mm

Värit: Musta, harmaa, ruskea sekä tiikki

 

Komposiittilaudan hintatiedot:

Hinta: 11,20 € / lauta

Metrihinta: 3,86  € /m

Neliöhinta: 26,60 € /m2

 

www.patiokauppa.fi_komposiittilauta

Ekologisuus tuotteessa

Komposiittilauta valmistetaan osittain kierrätetystä materiaalista. Komposiitissa oleva muovi on uudelleen käytettävää kierrätysmuovia. Komposiitti voidaan hävittää talousjätteen mukana. Komposiittilaudasta valmistettua terassia ei tarvitse huoltaa pintakäsittelyaineilla. Terassi kestää aikaa ja kulutusta. Näin tuotteen elinkaari on pitkä.

 

 

 

 

 

 

 

edullinen-komposiittilauta-patiokauppa

Tuotteen moderni ilme

Komposiittilauta sopii käytettäväksi hyvin moneen kohteeseen. Materiaalina komposiitti sopii niin puu-, hirsi-, kuin kivitalonkin terassimateriaaliksi. Terassin ympäristöönsä sopiva ilme ja estetiikka ovat tärkeitä valintaperusteita.Valikoimassa olevat värit on tarkoin harkittuja murrettuja sävyjä. Valikoimastamme löytyy tyylikäs musta, ihastuttava tumma ruskea, vaalea tiikki ja suosittu tumman harmaa komposiittilauta. Oikean värisävyn löytymiseksi kannattaa tilata tuotteesta mallipala. Näin konkretisoituu materiaalin ilme ja värisävy parhaiten. Meiltä voit tilata ilmaiset mallipalat suoraan kotiin. Komposiitti on ilmeeltään huoliteltu, tasalaatuinen ja moderni terassimateriaali. Hyvännäkoisenä säilyvä komposiitti lisää terassin käyttömukavuutta ja viihtyisyyttä. Inspiroidu ja tutustu asiakkaidemme kohteisiin sekä ideakuviin galleria sivulla.

 

Komposiittilauta_www.patiokauppa.fi_103921112017

Asentamisen ja hoidon helppous

Komposiittilaudan asentaminen on helppoa. Komposiittilaudan asennuksessa et tarvitse erikoistyökaluja materiaalin työstämiseen. Terassin tekemiseen riittävät perinteiset työkalut. Terassijärjestelmä on täydellinen piilokiinnikeineen, kulmalistoineen sekä päätypaloineen. Piilokiinnitysmekanismin ansiosta ruuvin reikiä ei jää näkyville. Päätypaloilla ja listoilla saat viimeisteltyä terassin ilmeen. Suosittelemme metallikiinnikkeitä laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi. Tarkemmat asennusohjeet löytyvät täältäValmiin komposiittiterassin huolto on vaivatonta. Harjaus ja pesu vedellä tai miedoilla pesuainella riittävät. Komposiittiterassi ei vaadi öljyämistä kuten puuterassi. Hankalia tahroja voi kevyesti hioa pois laudan pinnasta.

Lisätiedot

Mitat10 x 15 x 2 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Komposiittilauta mallipala tiikki 20*145*2900 mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimmme. Tuomme komposiittituotteet itse maahan. Asiakkaalla on mahdollisuus ostaa komposiittilautaa suoraan verkkosivuiltamme, ilman välikäsiä. Näin voimme mahdollistaa kilpailukykyisen hinnan. Asiakas voi tilata ilmaisen mallipalan suoraan kotiin ja tutustua tuotteeseen konkreettisesti. Asiakas saa nähdä tuotteen ja oikean värisävyn ennen ostopäätöstä. Valikoimastamme löytyy tarkkaan valitut hyvät värisävyt. Komposiittilauta sisältää 50% puuta, 40% muovia ja 10% suoja-aineita (UV yms.) Komposiittilaudassa käytettävä muovi on ekologisesti uudelleen käytettävää kierrätysmuovia. Komposiittilaudassa yhdistyvät kahden eri materiaalin hyvät puolet. Puun lämpö ja muovin lujuus. Komposiittilauta ja metallikiinnikkeet kestävät hyvin myös Suomen olosuhteita. Komposiittilauta sopii hyvin terassi-, parveke- ja laituri rakentamiseen. Komposiittilaudasta tehtyä terassia ei tarvitse pintakäsitellä. Komposiitista ei irtoa tikkuja. Komposiitilaudan huolto on vaivatonta. Harjaus ja pesu vedellä tai miedoilla pesuainella riittävät. Komposiittilaudalla saat tehtyä viimeistellyn ja tyylikkään terassin. Komposiittilauta on tutustumisen arvoinen tuote.