Komposiittilauta mallipala harmaa 20*145* mm

0.00 

Komposiittilauta mallipala 20×145 mm väri harmaa. Komposiittilauta on ajaton ja tyylikäs valinta.

Lähetämme komposiittilaudan mallipalan veloituksetta. Meiltä löydät tarkkaan valitut, hyvät värivaihtoehdot.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Komposiittilauta mallipala 20*145* mm väri harmaa

Komposiittilaudassa on valittavana joko sileä tai uritettu puoli. Laudanpinta on hiottu. Näin pinta ei ole kosteanakaan liukas. Komposiittilaudassa on 50% puuta, 40% muovia ja 10% suoja-aineita (UV yms.). Muovi on HDPE:tä eli uudelleen käytettävää muovia. Komposiittilauta sopii erinomaisesti terassi-, parveke- sekä laiturirakentamiseen. Komposiittilaudassa yhdistyvät kahden eri materiaalin hyvät puolet, puun lämpö ja muovin lujuus. Kompososiittilauta on hillitty ja tasalaatuinen materiaali. Materiaalina erittäin helppohoitoinen. Ei vaadi pintakäsittelyä. Komposiitti kestää pohjoisen sään vaikutukset moitteettomasti. Komposiittilaudalta voi odottaa korkeaa käyttömukavuutta, pitkäikäisyyttä ja turvallisuutta.

 

Komposiittilaudan edut lyhyesti:

– Kestävä valinta.

– Piilokiinnitys, ei ruuvinreikiä.

– Ei halkeile tai vääntyile.

– Ei irtoa tikkuja.

– Huoltovapaa. Ei vaadi pintakäsittelyä, hiomista tai öljyämistä.

– Helppo pitää puhtaana. Harjaus ja pesu vedellä tai miedoilla pesuaineilla riittävät.

– Helppo työstää. Ei erikoistyökaluja. Nopea asentaa.

– Ei ole liukas.

– Lämpölaajeneminen on vähäistä.

– Miellytävän tuntuinen paljaan jalan alla.

– Kestää pohjoisen olosuhteet.

 

Komposiittilaudan tekniset tiedot:

Leveys:  145 mm

Paksuus:  20 mm

Pituus: 2900 mm

Värit: Musta, harmaa, ruskea sekä tiikki

 

Komposiittilaudan hintatiedot:

Hinta: 11,20 € / lauta

Metrihinta: 3,86  € /m

Neliöhinta: 26,60 € /m2

 

 

 

Komposiittilauta tiikkiEkologisuus tuotteessa

Komposiittilauta valmistetaan osittain kierrätetystä materiaalista. Komposiitissa oleva muovi on uudelleen käytettävää kierrätysmuovia. Komposiitti voidaan hävittää talousjätteen mukana. Komposiittilaudasta valmistettua terassia ei tarvitse huoltaa pintakäsittelyaineilla. Terassi kestää aikaa ja kulutusta. Näin tuotteen elinkaari on pitkä. Pakkaamme tuotteet kuljetusta varten. Käytämme pakkausmateriaaleina myös kierrätysmateriaaleja.

 

 

 

komposiittilauta-kesä-www.patiokauppa.fi-155114052018

Tuotteen moderni ilme

Komposiittilauta sopii käytettäväksi hyvin moneen kohteeseen. Materiaalina komposiitti sopii niin puu-, hirsi-, kuin kivitalonkin terassimateriaaliksi. Terassin ympäristöönsä sopiva ilme ja estetiikka ovat tärkeitä valintaperusteita.Valikoimassa olevat värit on tarkoin harkittuja murrettuja sävyjä. Valikoimastamme löytyy tyylikäs musta, ihastuttava tumma ruskea, vaalea tiikki ja suosittu tumman harmaa komposiittilauta. Oikean värisävyn löytymiseksi kannattaa tilata tuotteesta mallipala. Näin konkretisoituu materiaalin ilme ja värisävy parhaiten. Meiltä voit tilata ilmaiset mallipalat suoraan kotiin. Komposiitti on ilmeeltään huoliteltu, tasalaatuinen ja moderni terassimateriaali. Hyvännäkoisenä säilyvä komposiitti lisää terassin käyttömukavuutta ja viihtyisyyttä. Inspiroidu ja tutustu asiakkaidemme kohteisiin sekä ideakuviin galleria sivulla.

 

 

Komposiittilauta_www.patiokauppa.fi_103921112017

Asentamisen ja hoidon helppous

Komposiittilaudan asentaminen on helppoa. Komposiittilaudan asennuksessa et tarvitse erikoistyökaluja materiaalin työstämiseen. Terassin tekemiseen riittävät perinteiset työkalut. Terassijärjestelmä on täydellinen piilokiinnikeineen, kulmalistoineen sekä päätypaloineen. Piilokiinnitysmekanismin ansiosta ruuvin reikiä ei jää näkyville. Päätypaloilla ja listoilla saat viimeisteltyä terassin ilmeen. Suosittelemme metallikiinnikkeitä laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi. Tarkemmat asennusohjeet löytyvät täältäValmiin komposiittiterassin huolto on vaivatonta. Harjaus ja pesu vedellä tai miedoilla pesuainella riittävät. Terassin harjaus ja pesu on syytä tehdä aina tarvittaessa. Näin terassin ilme pysyy siistinä. Komposiittiterassi ei vaadi öljyämistä kuten puuterassi. Hankalia tahroja voi kevyesti hioa pois laudan pinnasta.

 

Huomioitavaa tuotteessa

Komposiittilauta pitää hyvin värinsä ja siistin ilmeensä. Väri vaalenee kuitenkin ajan myötä alkuperäisestä väristä. Terassi on ulkotiloissa ja näin alttiina sään, auringon ja epäpuhtauksien vaikutuksille. Mikään tuote ei pysy täysin muuttumattomana näissä olosuhteissa.  Komposiittilaudassa on UV suoja-aineita estämässä värin vaalenemista. Värin muutokseen voi vaikuttaa myös se, että komposiittilaudassa on 50% puuta. Puu harmaantuu ja vaalenee ajan myötä. Komposiittilaudan värin vaaleneminen voi johtua myös siitä, että pintaan on tullut ympäristöstä siitepölyä ja muita epäpuhtauksia. Suositeltavaa on huoltaa komposiittiterassia pesemällä ja harjaamalla siitepöly, sekä muut epäpuhtaudet pois laudan pinnalta. Lisäksi huomioitavaa on se, että eri tuote-erissä voi olla pientä sävyeroa. Tilatessasi tuotteita tilaa kaikki tarvitsemasi komposiitit samaan kohteeseen yhdellä kertaa. Näin varmistat, että kaikki laudat ovat samasta tuotantoerästä.

 

Lisätiedot

Mitat10 × 15 × 2 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Komposiittilauta mallipala harmaa 20*145* mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimmme. Olemme komposiittituotteiden maahantuoja. Asiakkaalla on mahdollisuus ostaa komposiittilautaa suoraan verkkosivuiltamme, ilman välikäsiä. Näin voimme mahdollistaa kilpailukykyisen hinnan. Voimme tarjota hyvän tuotteen, hyvään hintaan. Meiltä voi tilata ilmaiset mallipalat suoraan kotiin ja tutustua tuotteeseen konkreettisesti. Tämä helpottaa terassin suunnittelua ja oikean tuotteen, sekä värisävyn valintaa. Valikoimastamme löytyvät tarkkaan valitut hyvät värisävyt komposiittilaudasta, sekä kiinnikkeet ja tuotteet terassin viimeistelyyn. Komposiittilauta sisältää 50% puuta, 40% muovia ja 10% suoja-aineita (UV yms.) Komposiittilaudassa käytettävä muovi on ekologisesti uudelleen käytettävää kierrätysmuovia. Komposiittilaudassa yhdistyvät kahden eri materiaalin hyvät puolet. Puun lämpö ja muovin lujuus. Komposiitti sopii hyvin terassi-, parveke- ja laituri rakentamiseen. Komposiittilaudasta tehtyä terassia ei tarvitse pintakäsitellä. Helppohoitoisuus on yksi komposiitin parhaita ominaisuuksia. Harjaus ja pesu vedellä tai miedoilla pesuaineella riittävät. Komposiitti materiaalina sopii niin modernin kuin perinteisemmän talon/kohteen terassimateriaaliksi. Komposiittilaudalla saat tehtyä huolitellun, tyylikkään ja helppohoitoisen terassin.