Komposiittilauta aloituskiinnike U-malli+ruuvi

0.55 

Komposiittilauta  aloituskiinnike U-malli. Komposiittilauta on ajaton ja trendikäs valinta.

Lähetämme teille Komposiittilaudan mallipalan veloituksetta. Meiltä löydät tarkkaan valitut, tyylikkäät värivaihtoehdot.

Kuvaus

Komposiittilauta aloituskiinnike U-malli+ruuvi

Komposiittilaudan U-mallin aloituskiinnikeellä aloitetaan terassilaudan asennus.  U-kiinnike ruuvataan yhdellä ruuvilla koolaukseen. Tämän jälkeen komposiittilauta työnnetään kiinniketää vasten.  Komposiittilaudan piilokiinnikkeen ansiosta ruuvien kantoja ei jää näkyviin.

Komposiittilaudan koolausväli tulee olla K 300 mm.

U-kiinnikkeiden menekki on 9 kiinnikettä / terassilauta.

Sisältää kiinnikkeen + ruuvin.

 

 

komposiitti-mallipala-patiokauppa.fi-171220018

Tilaa tästä ilmainen komposiittilaudan mallipala!

 

 

 

Lisätiedot

Paino0.02 kg
Mitat1 × 3 × 1 cm
Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimmme. Olemme komposiittituotteiden maahantuoja. Asiakkaalla on mahdollisuus ostaa komposiittilautaa suoraan verkkosivuiltamme, ilman välikäsiä. Näin voimme mahdollistaa kilpailukykyisen hinnan. Voimme tarjota hyvän tuotteen, hyvään hintaan. Meiltä voi tilata ilmaiset mallipalat suoraan kotiin ja tutustua tuotteeseen konkreettisesti. Tämä helpottaa terassin suunnittelua ja oikean tuotteen, sekä värisävyn valintaa. Valikoimastamme löytyvät tarkkaan valitut hyvät värisävyt komposiittilaudasta, sekä kiinnikkeet ja tuotteet terassin viimeistelyyn. Komposiittilauta sisältää 50% puuta, 40% muovia ja 10% suoja-aineita (UV yms.) Komposiittilaudassa käytettävä muovi on ekologisesti uudelleen käytettävää kierrätysmuovia. Komposiittilaudassa yhdistyvät kahden eri materiaalin hyvät puolet. Puun lämpö ja muovin lujuus. Komposiitti sopii hyvin terassi-, parveke- ja laituri rakentamiseen. Komposiittilaudasta tehtyä terassia ei tarvitse pintakäsitellä. Helppohoitoisuus on yksi komposiitin parhaita ominaisuuksia. Harjaus ja pesu vedellä tai miedoilla pesuaineella riittävät. Komposiitti materiaalina sopii niin modernin kuin perinteisemmän talon/kohteen terassimateriaaliksi. Komposiittilaudalla saat tehtyä huolitellun, tyylikkään ja helppohoitoisen terassin.