Komposiittilauta aloituskiinnike U-malli+ruuvi

0.55 

Komposiittilauta  aloituskiinnike U-malli. Komposiittilauta on ajaton ja trendikäs valinta.

Lähetämme teille Komposiittilaudan mallipalan veloituksetta. Meiltä löydät tarkkaan valitut, tyylikkäät värivaihtoehdot.

Kuvaus

Komposiittilauta aloituskiinnike U-malli+ruuvi

Komposiittilaudan U-mallin aloituskiinnikeellä aloitetaan terassilaudan asennus.  U-kiinnike ruuvataan yhdellä ruuvilla koolaukseen. Tämän jälkeen komposiittilauta työnnetään kiinniketää vasten.  Komposiittilaudan piilokiinnikkeen ansiosta ruuvien kantoja ei jää näkyviin.

Komposiittilaudan koolausväli tulee olla K 300 mm.

U-kiinnikkeiden menekki on 9 kiinnikettä / terassilauta.

Sisältää kiinnikkeen + ruuvin.

 

 

komposiitti-mallipala-patiokauppa.fi-171220018

Tilaa tästä ilmainen komposiittilaudan mallipala!

 

 

 

Lisätiedot

Paino0.02 kg
Mitat1 x 3 x 1 cm
Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimmme. Tuomme komposiittituotteet itse maahan. Asiakkaalla on mahdollisuus ostaa komposiittilautaa suoraan verkkosivuiltamme, ilman välikäsiä. Näin voimme mahdollistaa kilpailukykyisen hinnan. Asiakas voi tilata ilmaisen mallipalan suoraan kotiin ja tutustua tuotteeseen konkreettisesti. Asiakas saa nähdä tuotteen ja oikean värisävyn ennen ostopäätöstä. Valikoimastamme löytyy tarkkaan valitut hyvät värisävyt. Komposiittilauta sisältää 50% puuta, 40% muovia ja 10% suoja-aineita (UV yms.) Komposiittilaudassa käytettävä muovi on ekologisesti uudelleen käytettävää kierrätysmuovia. Komposiittilaudassa yhdistyvät kahden eri materiaalin hyvät puolet. Puun lämpö ja muovin lujuus. Komposiittilauta ja metallikiinnikkeet kestävät hyvin myös Suomen olosuhteita. Komposiittilauta sopii hyvin terassi-, parveke- ja laituri rakentamiseen. Komposiittilaudasta tehtyä terassia ei tarvitse pintakäsitellä. Komposiitista ei irtoa tikkuja. Komposiitilaudan huolto on vaivatonta. Harjaus ja pesu vedellä tai miedoilla pesuainella riittävät. Komposiittilaudalla saat tehtyä viimeistellyn ja tyylikkään terassin. Komposiittilauta on tutustumisen arvoinen tuote.