Uusi vuosi ja uusi ekologinen tuote valikoimassa!

lehtikuusi-patiokauppa-1203080220192

 

Uusi vuosi tarkoittaa usein uuden alkua. Haluamme tehdä asioita uudella ja paremmalla tavalla. Me haluamme myös tehdä paremmin ja mennä yritystoiminnassa eteenpäin tänä vuonna. Meille se tarkoittaa heti tähän alkuvuoteen konkreettisesti uutta tuotetta. Ollaan otettu valikoimaan ekologisempi vaihtoehto terassin rakentamiseen. Lehtikuusi on tullut uutena tuotteena komposiittituotteiden rinnalle. Tämän muutoksen myötä voimme tarjota asiakkaille ekologisen tuotteen rakentamiseen.

Lehtikuusi on täysin luonnontuote. Se on myös helppohoitoinen materiaali, kuten valikoimassa oleva komposiittilautakin. Lehtikuusi ei myöskään vaadi pintakäsittelyä. Se on täysin myrkytön tuote ja luontaisesti lahonkestävää puuta. Näin ollen se sopii erittäin hyvin terassin rakentamiseen. Lehtikuusi kestää 20-30 vuotta maasta irti asennettuna, joten se on pitkäikäinen hankinta. Lehtikuusi (Siperian lehtikuusi) tulee Venäjältä. Se, että tuote tulee lähempää tuo tuotteelle ekologisesti lisäarvoa.

Lehtikuusella saa terassille hyvin luonnollisen ilmeen. Tuote alkaa harmaantua uv-säteilyn vaikutuksesta. Harmaantuminen kestää luonnostaan 2-3 vuotta. Harmaantumista voidaan toki nopeuttaa rautasulfaatilla, jolloin harmaantuminen tapahtuu 1-2 viikossa. Värinmuutos on syytä ottaa huomioon terassin suunnitteluvaiheessa. Tuote muuttuu vaalean puun värisestä elävän harmaaksi auringonvalon vaikutuksesta.

Lehtikuusi on aivan mahtava tuote esimerkiksi mökin terassiin. Se on helppohoitoinen ja lisäksi luonnollisen ilmeen ansiosta sulautuu luonnollisesti maisemaan. Toisaalta taas erittäin hieno materiaali modernin rakennuksen terassiin tuoden kontrastia ja arvokkuutta. Luonnonmateriaalissa on aina tietty arvokkuus, lämpö ja luonnollinen ilme. Tästäkin tuotteesta saat tilattua ilmaisen mallipalan kotiin, mikä helpottaa oikean tuotteen valintaa. Mallipalan voit tilata tästä.

Näin on alkanut meidän uusi vuosi. Vuoden kuluessa tulee varmasti vielä monta muutosta ja uudistusta eteen. Tästä on kuitenkin hyvä aloittaa.

-Toivotamme hyvää alkanutta uutta vuotta 2019!-