EcoFurn Daybed musta

159.00 

Kuvaus

EcoFurn DayBedin eli “päivävuoteen” juuret ovat Tanskan rannikolla. DayBed on valmistettu Ekofurn ekopenkkien tapaan, mutta se on leveämpi, pidempi ja matalampi. DayBediä voi käyttää esimerkiksi aurinkolaverina. Daybedin päälle voi laittaa esimerkiksi lampaan- tai porontaljan, tyynyjä, patjan tai pyyhkeen. EcoFurn Daybed on mitä tyylikkäin aurinkolaveri tai kaunis kaluste myös sisätiloihin “päiväpediksi”. Daybed on tällä hetkellä trendikäs kaluste sisustamisessa. Daybedin puun luonnollinen, yksilöllinen kuviointi pääsee oikeuksiinsa läpikuultavan mustan öljykäsittelyn ansiosta. Daybed on valmistettu männystä. Mänty puuna soveltuu hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valmistaja ei suosittele mustaa mäntyä lasitetuille parvekkeille ja terasseille, joissa lämpötila voi nousta korkeaksi.

Tuote valmistetaan pohjoismaisesta massiivipuusta. Puu on luonnon oma materiaalia ja jokainen puu on oma yksilönsä. Tästä syystä myös jokainen tuote on aina yksilöllinen oksineen, syineen ja väreineen. Tehdas ostaa puuta vain hoitosuunnitelman alaisista metsistä ja toimittajilta, joilla on FSC- sertifikaatti, tai jotka pystyvät osoittamaan paikan, mistä materiaali toimitetaan. Yli vuosikymmenen ajan EcoFurn on ponnistellut ekologisten tuotteiden valmistamiseksi – tuotteiden jotka ovat komeita, kestäviä, korjattavia, sekä kierrätettäviä. EcoFurn tuotteissa yhdistyy perinteinen puukäsityöntaito, raikas design ja ekologisuus. Inspiraationa tuotteille on Suomen ihmeellinen luonto, sen tuhannet järvet, silmänkantamattomiin jatkuvat metsät ja ainutlaatuinen rauha. EcoFurn tuotteet toimitetaan osina, jolloin vältytään turhalta pakkausmateriaalilta, sekä tyhjän ilman kuljettamiselta.

Tuotteen huolto:
Aidosta puusta valmistettuja tuotteita täytyy hoitaa. Perushuolloksi riittää puhdistus harjalla tai liinalla. Tuolin pintakäsittely on hyvä uusia tarvittaessa. Poikkeuksena on lehtikuusesta valmistetut EcoFurn tuotteet, sillä lehtikuusi sisältää puun omaa, suojaava öljyä.
Mikäli kaluste on alttiina auringolle, sateelle tai ilmansaasteille voi pintakäsittelyn tarve olla useammin. Paras paikka tuolin varastointiin on viileä ja kuiva paikka.

Tuotteen koko: 40x63x190cm
-Leveys: 190 cm
-Syvyys: 63 cm
-Korkeus: 40 cm

TEKNISET TIEDOT:
-materiaali: Mänty (musta öljykäsittely)
-Tuotteen valmiusaste: Osina paketissa, vaatii kasaamista.
-Valmistusmaa: EU
-Brändi: EcoFurn
-Lisätietoja: https://ecofurn.eu/fi/

Lisätiedot

Paino1.9 kg

Saatat myös pitää...