EcoFurn D-Penkki mänty musta

125.00 

Kuvaus

EcoFurn D-Penkissä on skandinaavisen selkeä muotokieli. D-penkki on kotisi ja puutarhasi kameleontti. Se sopii niin istumiseen, tasoksi kukille tai esimerkiksi eteiseen. D-penkki soveltuu myös hyllyksi. Laita kaksi tai useampi päällekäin ja saat hyllyn. Sisä- ja ulkokäyttöön. Puun luonnollinen, yksilöllinen kuviointi pääsee oikeuksiinsa mustan läpikuultavan öljykäsittelyn ansiosta. Mänty puuna soveltuu hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valmistaja ei suosittele mustaa mäntyä lasitetuille parvekkeille ja terasseille, joissa lämpötila voi nousta korkeaksi.

Tuote valmistetaan pohjoismaisesta massiivipuusta. Puu on luonnon oma materiaalia ja jokainen puu on oma yksilönsä. Tästä syystä myös jokainen tuote on aina yksilöllinen oksineen, syineen ja väreineen. Tehdas ostaa puuta vain hoitosuunnitelman alaisista metsistä ja toimittajilta, joilla on FSC- sertifikaatti, tai jotka pystyvät osoittamaan paikan, mistä materiaali toimitetaan. Yli vuosikymmenen ajan EcoFurn on ponnistellut ekologisten tuotteiden valmistamiseksi – tuotteiden jotka ovat komeita, kestäviä, korjattavia, sekä kierrätettäviä. EcoFurn tuotteissa yhdistyy perinteinen puukäsityöntaito, raikas design ja ekologisuus. Inspiraationa tuotteille on Suomen ihmeellinen luonto, sen tuhannet järvet, silmänkantamattomiin jatkuvat metsät ja ainutlaatuinen rauha. EcoFurn tuotteet toimitetaan osina, jolloin vältytään turhalta pakkausmateriaalilta, sekä tyhjän ilman kuljettamiselta.

Tuotteen huolto:
Aidosta puusta valmistettuja tuotteita täytyy hoitaa. Perushuolloksi riittää puhdistus harjalla tai liinalla. Tuolin pintakäsittely on hyvä uusia tarvittaessa. Poikkeuksena on lehtikuusesta valmistetut EcoFurn tuotteet, sillä lehtikuusi sisältää puun omaa, suojaava öljyä.
Mikäli kaluste on alttiina auringolle, sateelle tai ilmansaasteille voi pintakäsittelyn tarve olla useammin. Paras paikka varastointiin on viileä ja kuiva paikka.

EcoFurn D-penkki:

– Ekologinen
– Valmistettu pohjolan massiivipuusta
– Kaikki osat vaihdettavissa
– Pitkäikäinen
– Kestävä
– Skandinaavinen design

Tekniset tiedot:
– Paino
– Korkeus
– Istumakorkeus
– Leveys
– Syvyys

-materiaali: Mänty (musta öljytty)
-Tuotteen valmiusaste: Osina paketissa, vaatii kasaamista.
-Valmistusmaa: EU
-Brändi: EcoFurn
-Lisätietoja: https://ecofurn.eu/fi/

Lisätiedot

Paino1.8 kg

Saatat myös pitää...