Tiikki komposiittilauta ja inspiraatiota syksyiseen terassiin.

komposiittilauta-tiikki-patiokauppa-3-94804102018

Komposiittilauta-tiikki-8502852018

 

 

Kesä oli poikkeuksellisen lämmin ja aurinkoinen. Mennyt kesä antoi mahdollisuuden nauttia oman kodin terassista/parvekkeesta. Oli uskomattoman hyviä ilmoja nauttia paahtavasta auringosta, kahvitella ja viettää grilli-iltoja terassilla. Kuluneena kesänä iso joukko meidän asiakkaita sai toteutettua uuden terassin Patiokaupan komposiittituotteilla. Ihan mahtavaa! Uudesta terassista on iloa pitkäksi aikaa, vuosiksi eteenpäin. Ollaan päästy osaltamme kurkistamaan asiakkaiden kohteisiin kuvien muodossa ja mahtavia terasseja on asiakkaat toteuttaneet.

Nyt on kuitenkin ilmat viilenneet syksyksi. Talvi tekee väistämättä tuloaan. Tällaisen kesän jälkeen syksy tuntuu oikeastaan mukavalle. Tervetuloa vaan kirpeät syysilmat. Terassin voi päivittää syksyyn pienillä jutuilla. On mukava sytytellä lyhtyjä pimeneviin iltoihin ja laittaa syysistutuksia ruukkuihin. Terassin valaistuskin pääsee taas loistamaan. Valaistusta ei kannata unohtaa terassia rakentaessa. Hyvä ja riittävä valaistus terassilla ja sisäänkäynnin yhteydessä on tärkeä osa toimivaa kokonaisuutta.  Meilläkin on valikoimassa terassiin upotettavia led-valaisimia, millä saa tunnelmaa ja turvallisuutta pimenevään syksyyn.

Kuvissa oleva komposiittilauta on tiikin värinen. Tiikin värinen komposiittilauta on vaalea ja lämpimän sävyinen. Vaalean värinsä ansiosta se ei lämpene kuumalla auringonpaisteella, vaan on miellyttävän tuntuinen jalan alla. Tiikki sopii täydellisesti esimerkiksi mustan tai valkoisen talon/kohteen terassimateriaaliksi. Tiikin värinen komposiittilauta näyttää hyvältä myös harmaan ulkovuoren kanssa, kuten näissä kuvissa. Näihin kuviin on somistettu syksyn sävyjä. Tiikin värinen terassi sai kaverikseen harmaata, luonnon sävyjä, sekä tämän syksyn trendiväri okran keltainen vilahtaa myös kuvissa. Luonnosta löytyy materiaaleja ja kasveja osaksi syysistutuksia. Mielikuvitus vain rajana. Kuivuneet heinät/oksat ovat esimerkiksi kauniin syksyiset isossa lasimaljakossa terassin/parvekkeen pöydällä. Sammalta ja jäkälää voi myös hyödyntää terassin syysistutuksiin. Luonto ja luonnon sävyt ovat ajankohtaisia sisustamisessa tällä hetkellä.

Tuleva talvi on taas hyvää aikaa suunnitella omaa terassiprojektia, jos se on vielä mietinnässä. Meiltä voit tilata ilmaiset mallipalat suunnittelun avuksi. Lisäksi sivuiltamme löytyy paljon tietoa komposiittituotteista, kuvia, ideoita ja blogitekstejä.

-Näiden kuvien ja ajatusten myötä toivotamme tunnelmallista syksyä!-

komposiittilauta-tiikki-203015102018 kopio